Honda F6B är en strippad, lång och låg version av Gold Wing, designad i klassisk Bagger stil. F6B är med och firar Gold Wings 40-årsjubileum och har nu utrustats med farthållare och backväxel samt jubileumsemblem och unik mattsilver lackering.

Den nya Bagger-trenden från USA har funnit stor popularitet under de senaste åren. Det är i grunden fullt påklädda touring-motorcyklar som strippas ner till bara ett par sidoväskor, låg och bred bakskärm, låg sitthöjd, lågt kåpglas och med en minimal frontkåpa.

År 2013 släppte Honda en ny typ av Gold Wing parallellt med traditionella touringloket Gold Wing, avklädda Gold Wing F6B; en cruiser med tydligt Bagger-stuk. F6B är precis som Gold Wing även en långfärdsmotorcykel och drivs med den välkända och urstarka boxersexan, samma som Gold Wing har.

I firandet att Gold Wing har 40-tillverkningsår på nacken har 2015 års Gold Wing F6B fått två viktiga uppgraderingar som svar på feedback från nuvarande ägare; backväxel och farthållare, samt jubileumsemblem och nyckelbricka av jubileumsmodell.