Husqvarna har tillkännagett att företaget kommer att presentera tre nya spännande modeller på den italienska motorcykelmässan EICMA - modeller som kommer att ge en klar bild av framtiden för varumärket. En av dessa kommer att vara en landsvägsmodell. Fastbikes.se kommer att vara på plats och rapportera. Under förra årets EICMA visade Husqvarna upp konceptmodellen 701, som du kan se på bilden här intill...

Nu, med 111 års erfarenhet av både landsvägs- och offroadmotorcyklar, kommer Husqvarnas comeback till landsvägen ske med en ny stor encylindrig modell samt två mycket moderna konceptmodeller.

 

Husqvarna påpekar att den nya encylindriga landsvägsmodellen kommer erbjuda förstklassiga egenskaper samtidigt som vi kommer att få se det svenska arvet hos den funktionella designen. Den nya modellen, som ska premiärvisas på EICMA, kommer att uppvisa state-of-the-art-teknik och tydliga spår av det svenska kulturarvet.

 

De två spännande konceptmodellerna kommer att erbjuda en tydlig glimt av den framtida inriktningen för varumärket Husqvarna inom landsvägssegmentet. Prototyperna kommer att visa upp lättvikts konstruktion och funktion, högkvalitativ och påkostad hårdvara och kompromisslös design.