Under onsdagen kom beskedet om att Carlbarks Motor i Kumla blivit ny officiell återförsäljare av KTM:s landsvägsprogram. Samarbetet startar från och med mitten av mars och stärker motorcykelleverantörens ställning i regionen ytterligare.

-Det är två klassiska varumärken som möts vilket känns jättekul. Carlbarks är en stark aktör och ses som en institution i området vilket vi ser positivt på meddelar Anders Sarbäcken, VD KTM Scandinavia.

P1000024-intro

Anders Sarbäcken och Lasse Carlbark ser ljust på framtiden...

 

Carlbarks har sedan tidigare ett antal motorcyklemärken under sitt tak men kommer nu även att lägga fullt fokus på försäljning av KTM:s landsvägsmodeller, KTM Power Parts och KTM Power Wear. Carlbarks erkänt kunniga verkstad kommer nu också att erbjuda komplett service av KTMs motorcyklar.

-Det känns jättekul! För oss är detta ett naturligt steg, dels för att vi ligger rätt till geofgrafiskt och på så sätt hoppas täcka upp ett område som tidigare inte haft någon ren KTM landsvägshandlare, men också för att KTM är ett märke som passar perfekt i vårt sortiment säger Lasse Carlbark, ägare Carlbarks Motor.

Verksamheten, som startade 1939 ägs nu av tredje generationen, något som de är ensamma om i Sverige. Man har sedan starten huserat i Kumla och har under åren lyckats bli ett välkänt namn både lokalt och i övriga MC-Sverige.

Helgen 11-12 april bjuder Carlbarks in till premiärhelg för KTM och då kommer det att erbjudas provkörning av ett antal modeller. Det kommer även att finnas fina erbjudande att ta del av på bland annat motorcyklar kläder, delar och tillbehör.

Mer information finns på www.carlbarks.se