Företaget Touratech känner du antagligen till som leverantör av robusta och praktiska tillbehör för framförallt äventyrshojar, Adventure Days och Touratech Offroad School. Vad du kanske inte känner till är att Touratech nu även arrangerar resor för äventyrslystna hojåkare...

Det är Touratech Nordic som efter 3 års förberedelser dragit igång ett reseföretag, och enligt Touratech själva så håller resorna hög standard. Touratech Adventure Travel, som företaget heter är även (som enda reseföretag i Skandinavien) certifierade BMW Motorrad Travel Partner.

-Högsta fokus på resorna är körupplevelsen men även mat och boende håller hög standard. Vi har alltid vårt supportfordon med oss med lunch, kaffe, reservdelar och verktyg för att säkerställa att både förare och motorcyklar hela tiden hålls nöjda och glada, säger David Johansson VD Touratech Nordic & BMW Motorrad- certifierad turledare.

Första resorna har just genomförts och dessa kördes i Portugal i februari.  Två veckor med 11 deltagare respektive vecka fick både utbildning, fantastisk körning och inte minst bra väder. I resan ingick även förarutbildning och tuffa passager föregicks alltid av feedback från turledare.

-Vi fick en otroligt positiv feedback från deltagarna dessa första två veckor. Något som alla kommenterade var hur viktig förarutbildningen som ingick var. Flera av deltagarna var relativt nya på grus, och det är fantastiskt att se hur mycket de lärde sig på en vecka. Nästa vinter kommer vi att köra Portugalresorna igen och då både i november och februari, kommenterar David Johansson.

Resorna anpassas efter deltagarna så oavsett om du är ny på grus eller en aktiv och mer erfaren förare kommer du att få en spännande utmaning. Motorcykel, försäkring, bränsle, turledare, support, transfer, boende och de flesta måltider ingår i resan. Läs mer på www.adventuretravel.se