För att uppmuntra till fler besök på två av Stockholmsområdets motormuseer har Mopedum i Nynäshamn och MC Collection i Sollentuna utlyst en tävling där besökarna ska hitta den finaste vägen mellan de båda.

- Drömmen är att nästa sommar är fler av Sveriges teknik- och motormuseer med och till slut har vi skapat en karta med trevliga vägar kantade av andra intressant besökmål mellan alla museer, säger Lisa Rosén museichef på MC Collection.

Tävlingen är öppen till den 1/8 och alla bidrag är välkomna.

Kom med ditt bidrag till tävlingen om finaste resvägen mellan de båda motormuseerna. Tänk gärna på att ta med andra intressanta besöksmål eller fikaställen längs med vägen.

En jury bestående av Jacque Wallner, motorjournalist på Dagens Nyheter och medarbetare från då båda museerna utser vinnaren. Sista dag för inlämning av bidrag är den 1/8 2014. Fina priser utlovas. Bland annat en övernattning för två på Skärgårdshotellet i Nynäshamn och årskort till museerna.

Tävlingsbidrag lämnas in utmärkta på en karta i receptionen på något av museerna eller via mail till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Mer på www.mc-collection.com