Claessons Motor i Bromölla expanderar och tar steget vidare för att kunna erbjuda sina kunder en heltäckande service. Sedan några månader tillbaka är verkstaden förstärkt med ytterligare en mekaniker och Bo Claesson har tagit det första spadtaget till en utbyggnad på 360 kvadratmeter. Denna lokal kommer bland annat att användas till trygg och smidig vinterförvaring, där du kommer kunna ställa in din hoj efter säsongen och hämta ut den nyservad, laddad och redo när våren äntligen är här.

-Vårt mål är att förvalta och underlätta våra kunders motorcykelintresse och erbjuda dem bästa tänkbara service fullt ut. Vi har redan idag 8 MC-fabrikat under samma tak vilket ger dig som kund största möjliga valmöjlighet. På vår tillbehörsavdelning har vi ett brett sortiment av välkända varumärken och i vår auktoriserade verkstad utför vi reparationer och service. Nu lägger vi även till vinterförvaring till vårt register. Vi har märkt av ett ökat intresse för smidiga lösningar som underlättar MC-livet. Vi vill att våra kunders hojägande ska vara kravlöst, enkelt och roligt och genom att tillhandahålla en helheltslösning ger vi dem mer tid i sadeln och mindre tid i garaget, säger Bo Claesson, vd på Claessons Motor Bromölla.

Under hösten planerar även företaget att nyanställa en MC-säljare för att kunna möta det växande kundunderlaget. Tillbyggnaden förväntas stå klar under oktober månad. Håll utkik på Claessons Motors hemsida och Facebooksida längre fram i höst för mer information om vinterförvaringen.