Under tisdagen drar årets internationella motorcykelmässa Intermot igång i tyska Köln. Fastbikes.se är givetvis på plats för att njuta av några dagar av motorcykelnyheter, mingel med branschkollegor från all världens hörn, och inte minst för att rapportera till våra läsare. Efter invigningen av mässan drar det hela igång på allvar i och med BMW:s presskonferens som inleds klockan 10.00 under tisdagen. Därefter stormar vi vidare till Kawasakis monter där planen är att den stora höjdpunkten, Ninja H2, ska visas strax efter klockan 11.00. Kort därefter kommer du kunna se de första bilderna och filmsekvenserna på nyheterna på vår Facebook-sida och på Fastbikes.se.

Dagen fortsätter sedan med Hondas pressvisning klockan 11.00, och följs sedan av Triumph, Piaggio, Suzuki, KTM, Harley-Davidson, Yamaha och Ducati.

Sedan fortsätter vandringen i på det gigantiska mässområdet under onsdagen, där vi kommer att fortsätta att botanisera i de hetaste nyheterna, vad gäller motorcyklar, personlig skyddsutrustning och tillbehör…

För dig som vill veta se nyheterna första av alla så kommer vi att fokusera på att lägga upp bilder och filmer på Facebook, för att därefter uppdatera med mer matnyttigt på Fastbikes.se.

Häng med…