Vill du arbeta med ett av världens äldsta motorcykelmärken? En pionjär och legend. Nu har du chansen! Husqvarna Motorcycles söker Marknadskoordinator och en motorcykelsäljare för Sverige, Norge och Danmark.
Motorcykelsäljare

Vill du arbeta med ett av världens äldsta motorcykelmärken? En pionjär och legend. Nu har du chansen! Vi söker en säljare som ansvarar för Husqvarna Motorcycles i Sverige, Norge och Danmark.

För att lyckas med tjänsten krävs att du har några års erfarenhet av försäljning och drivs av en ständig vilja att lösa kundens behov i kombination med ett brinnande intresse för motorcyklar.

Vi vill att du har några års erfarenhet från försäljning, att du är stresstålig och kan leverera under press. Stort vikt läggs även vid att du passar in i vårt team på kontoret.

Körkort för både bil och motorcykel är ett krav.

 

Marknadskoordinator
Letar du efter ett omväxlande arbete som kombinerar eget driv och ansvar med högt tempo, snabba beslut och kreativitet?
Husqvarna Motorcycles söker en erfaren marknadskoordinator som vill arbeta med kommunikation och marknadsföring av spännande produkter och ett fantastiskt varumärke!

Som marknadskoordinator ansvarar du för framtagande och genomförande av företagets marknadsplan. Du samordnar dessutom projekt och event runt om i Skandinavien.

Tjänsten innebär dagligt samarbete med vårt huvudkontor i Österrike varför vi utgår från att resor i tjänsten eller att arbeta på engelska både i tal och skrift inte är något problem.

Körkort för bil är ett krav och vi ser gärna att du även har körkort för motorcykel.

Båda tjänsterna rapporterar till märkeschef för Husqvarna Motorcycles Scandinavia och utgår från det skandinaviska huvudkontoret i Örebro som ansvarar för Husqvarna Motorcycles i Sverige, Norge och Danmark. Företaget är ett helägt dotterbolag till Husqvarna Motorcycles i Österrike.

Mer information om tjänsterna samt hur du söker finns på:

http://jobb.blocket.se/ledigt-jobb-i-hela-sverige/HQV-Motorcycles-Scandinavia-AB/Motorcykels%C3%A4ljare/1177170?fl=1

samt

http://jobb.blocket.se/ledigt-jobb-i-hela-sverige/HQV-Motorcycles-Scandinavia-AB/Marknadskoordinator/1177171?fl=1


Husqvarna is one of the oldest motorcycle manufacturers in the world – pioneer of the motocross segment. The combination of tradition, a 111-year company history, added to state-of-the-art technology and devotion to detail offer a very special brand experience. The offroad brand with the most fascinating history, coupled with style and technical details.  After a successful comeback on the offroad market Husqvarna Motorcycles makes its return to the street segment delivering machinery featuring the finest characteristics - clean bodywork, state-of-the-art technology and functional Swedish inspired design.