Med över 5000 ansökningar från hela Europa, söker Harley-Davidson efter fler äventyrare som vill ta chansen att söka jobbet på www.h-d.com/riderwanted. Ansökan måste skickas absolut senast fredag 20 mars. Den som får jobbet kommer utses i april. 
 
Vinnaren får vara stjärna i sitt eget roadtrip-äventyr under två månader den här sommaren. Det här är en del av Discover More 2015, som syftar till att hitta de bästa vägarna i Europa, samt dela med sig av upplevelsen och magin i att köra en långtur med en Harley®. MC-föraren får alla omkostnader betalda, 25 000 Euro i lön, och får behålla hojen, en Street Glide. 
 
Hittills har kampanjen haft ansökningar från mer än 27 länder, där Spanien ligger i topp. Det är många som har använt en video som ansökan, hela 30%, ett bra sätt att visa att man är rätt person för jobbet.
Alla som söker måste ha ett giltigt EU-pass, ett mc-körkort (A), och det viktigaste av allt, passionen och engagemanget att berätta en story som inspirerar andra att pröva liknande äventyr.
 
För mer information om Discover More 2015 och jakten på MC-föraren, besök www.h-d.com/riderwanted