Den 8-10 maj arrangerar Touratech Nordic ett Travel Event vid sin nya butik i Lidköping.

Eventet startar på fredag eftermiddag kl. 15.00 och fortsätter ända till söndag kl. 15.00. Du kan komma förbi några timmar eller stanna hela helgen. Under eventet kan du provköra & testa både motorcyklar, mc-kläder, hjälmar, GPS:er, stötdämpare, komfortsadlar och mycket mer.

Travel-Event 02

”Det var ett par år sedan vi senast arrangerade ett Travel Event i Lidköping, men i och med att vi flyttar till nya lokaler drar vi nu på med ett ordentligt gratis-event för alla våra kunder! Vi har nu helt andra möjligheter än tidigare med ordentliga ytor både utom- och inomhus. Vi har dessutom tillgång till camping endast 100 meter från vår butik. Vårt nya utbildningsområde för Offroad School ligger inom 2km bort och kommer också att nyttjas för bl.a. provkörning av stötdämpare.

De hetaste motorcykelimportörerna; KTM, BMW, YAMAHA, TRIUMPH & DUCATI, kommer alla att vara på plats och erbjuda provkörningar av sina äventyrsmodeller. Du kan alltså testa ALLA intressanta äventyrshojar på ett och samma ställe! Denna helg är verkligen ett måste för alla som gillar motorcykeläventyr.” - säger David Johansson – VD Touratech Nordic

Under helgen arrangeras också flera ”mini-föredrag”. 15-30 minuter långa föredrag om både motorcyklar, utrustning och upplevelser. Detta vill du heller inte missa.

Både event & camping är gratis för alla besökare. Läs mer om eventet och alla utställare på www.touratech.se/TravelEvent2015