Claessons Motor i Bromölla följer upp fjolårets Tjejkvällssuccé och torsdagen den 7 maj kl 18-21 är det åter dags. Då bjuder Claessons Motor in till en afton med tjejer och motorcyklar i fokus.

Det utlovas en händelserik och informativ kväll för hojbitna kvinnor. Vid premiären i fjol kom 100 tjejer med ett gemensamt motorcykelintresse till Claessons Motor. Det vankades modevisning med årets nyheter, verkstadstips med mekaniker och information om personlig utrustning och tillbehör från leverantörer på plats i butiken.

”Vi hade länge märkt av ett enormt intresse för just en Tjejkväll men att det skulle locka så många som 100 deltagare var inget vi vågade drömma om”, säger Lena Claesson på Claessons Motor i Bromölla. ”Direkt efter premiären förra året var det många som hörde av sig för att höra när nästa Tjejkväll skulle äga rum. Det kom tjejer från hela Skåne och Blekinge. Vi hade till och med ett sällskap från Göteborg på plats.”

Torsdagen den 7 maj kl 18 rullar Claessons Motor ut röda mattan för alla tjejer som älskar motorcyklar. ”Vare sig du kör hoj själv, åker med eller håller på att ta MC-kort så är du varmt välkommen till oss”, säger Lena Claesson. ”Det kommer att bli en fartfylld kväll med modevisning, leverantörer på plats, utlottning av fina vinster, erbjudanden i butiken och mingel med en massa andra hojtjejer”.

Är du tjej och MC-intresserad får du inte missa Claessons Tjejkväll. Obligatorisk anmälan sker till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. senast 30 april.