Den 25 maj kommer förklaringen till vad som säkert har fått en och annan att fundera på vad det egentligen är han inte skulle göra för kärlek I 22 år har Meat Loaf gäckat fans över hela världen men i en färsk reklamfilm för automatpriskedjan St1, där han ses köra motorcykel, berättar han nu vad det är han inte gör för kärlek. Troligtvis är det helt enkelt att aldrig sluta köra motorcykel?



Den klassiska rockballaden ”I’d Do Anything for Love (But I Won’t Do That)” kom redan 1993 och blev en världshit. Sedan dess har omvärlden konspirerat om vad det är den mångsysslande rockstjärnan Meat Loaf inte kan tänka sig att göra för kärlek. 

 – På St1 utmanar vi gamla sanningar. Nu efter 22 års väntan är det äntligen slut på antaganden och vi ska få veta vad det är Meat Loaf, en av världens mest kända artister, inte kan tänka sig att göra för kärlek, säger Erica Samuelsson, marknadschef St1.

Meat Loaf_in_action

Den 25 maj 2015 börjar St1s nya kampanj online och på tv-kanaler i Sverige. Meat Loaf spelar huvudrollen och avslöjar det han inte gör för kärlek. 

Unika hälsningar från Meat Loaf kan ses här: http://vimeopro.com/garbergs/meatloaf

Teaserfilmen:

Om Meat Loaf

Meat Loaf är en amerikansk musikartist och skådespelare som är mest känd för sin låt ”I’d Do Anything for Love (But I Won’t Do That)”. Sedan dess har han släppt ett flertal skivor och spelat olika roller. För närvarande spelar han in en ny skiva. Meat Loaf är ett artistnamn och egentligen heter han Michael Lee Aday.