Efter seger i Finland på sin KTM har Andreas Linusson fått sitt livs chans att ta hem titeln i Super Enduro VM. Andreas har imponerat så mycket att av hans sponsorer drog i gång en kampanj för att Andreas skulle kunna åka och delta i deltävlingarna i Mexiko 21 februari och Brasilien 28 februari för ge amerikanaren Ty Tremaine en match om VM-guldet.

-Vi har följt Andreas en längre tid och sett hur han sliter med sin träning och hur seriöst han genomför sitt mål att bli bäst i Världen inom sin sport. hur många gånger i livet har man chans att bli Världsmästare? Tiden var knapp men jag tog kontakt med flerfaldige rallycrossvinnaren Michael Jernberg, och vi ringde runt till några företagare som vi känner. Andreas tog i sin tur kontakt med sina sponsorer och tillsammans har vi lyckats få in pengarna som gör det möjligt för Andreas att åka alla tävlingarna i VM. Inte en enda sa nej berättar Ingemar Linuzon,     

Efter hemkomsten från Finland blev det en hektisk vecka för Andreas Linusson.

-Ja det blev full rulle och vi fick supermeka stor del av natten när vi kom hem från Finland. Nästföljande morgon åkte jag till Örebro med mina personliga saker som skulle med till Mexiko och Brasilien. Jag fick möjligheten att skicka fjädringen, styre med mera med Husqvarna Factory Team, kommenterar en överlycklig Andreas från ett soligt Girona i Spanien.

-Jag åkte tillbaka till Spanien i fredags för att finslipa formen inför Mexiko och Brasilien, inget skall lämnas åt slumpen nu när jag fått denna chans. Jag skall verkligen göra mitt bästa för att ta hem VM-titeln till alla som tror på mig, avslutar Andreas innan en ny hård träningsrunda börjar hos Jordi Figueras, Andreas Tränare i Spanien.