Nu i veckan, 26-28 juli, arrangeras dragracing-tävlingarna Summer Nationals på Tierp Arena, som är en deltävling i EDRS - European Drag Racing Series 2013. Samtidigt körs även Test & Tune för FIA och FIM klasser.

Den kommande helgen är det åter dags för dragracingfest på Tierp Arena. För SM-seriens kungaklass Pro Modified är detta den fjärde av totalt fem deltävlingar, och nu börjar det dra ihop sig och bli riktigt spännande i serien. Det gäller att positionera sig och säkra så många poäng som möjligt inför finalen i slutet av augusti.
Samtidigt som SM-klasserna tävlar, erbjuds även Europamästerskaps-klasserna i FIA och FIM att träningsköra.

-Det ger en extra krydda till tävlingen att få se dom här testa sina bilar och motorcyklar, säger Emelie Carlswärd, som är arenans verksamhetschef.

Upp till 16 gratis
Tierp Arena har sen en tid erbjudit gratis entré till barn och ungdomar upp till 16 år i vuxens sällskap. Detta har mottagits mycket väl av arenas besökare. Men det är inte bara barn och ungdomar som kommer in gratis. Det gör du även om du är chaufför i en så kallad finbil, som då får parkeras inne på området.

-Ja allt detta har mottagits väldigt positivt, och vi ser nu mycket fram emot den kommande helgen. Vi vill även passa på att välkomna alla hit för att delta i festen, avslutar Emelie.

Plats: Tierp Arena
Dag: Fredag-söndag 26-28 juli
Tid: Entrékassor 08-18 alla dagar.

Entrépriser

Observera att entrépriserna är inklusive onumrerad plats på läktaren!

Entré + Läktare
Fredag 100 kr
Lördag 250 kr
Söndag 250 kr
Helg 400kr
Barn upp till 16 år GRATIS

 

Tävlingsklasser:
Pro Modified Car
Funny Bike
Top Doorslammer
Competition Eliminator
Stock/Super Stock
Pro Street
Street 10,5
Super Comp
Super Street
Super Gas
Junior Dragster
Super Comp Bike
Super Gas Bike
Super Street Bike
Junior Dragbike

LÄNK TILL MER INFORMATION

FÖRKÖP BILJETTER HÄR


Reportage

Fler artiklar

BMW Motorrad har lanserat nya F 900 GS, som ersätter F850GS. Det betyder omfattande förändringar. Inte minst har formatet slimmats och vikten...

Att resa med motorcykel betyder enorm frihet att parkera och stanna i stort sett när som helst utan allt för mycket strul. Nu börjar det dra ihop...

Här hemma i Sverige finns otaliga spännande vägar och resmål. Men för dig som inte kan få nog av läckra, till synes oändligt välkurvade vägar, är en tur i...

Sport

Fler artiklar