Harley-Davidson inbjuder till en tävling där du som provkör någon av deras motorcyklar har chansen att vinna en resa till Harley-Davidsons 115-årsjubileum i Milwaukee, som äger rum 29 augusti-3 september i år.

Sugen? Surfa in på www.h-d.com/freedomdays eller bege dig till din auktoriserade Harley-Davidson-återförsäljare och boka en provkörning. Efter att ha beskrivit din drömresa, är du med i tävlingen och får chansen att vinna ett pris, vilket inkluderar fickpengar och hyra av en Harley-Davidson-motorcykel vid eventet.

Harley-Davidsons 115-årsjubileum i Milwaukee utlovar en otrolig upplevelse. Evenemanget pågår 29 augusti till 3 september och bjuder på en salig massa aktiviteter – inklusive beachracing, bergsklättring och en parad genom Milwaukee. Det finns också tillfälle att besöka Harley-Davidson-museet – med maskiner från vart årtionde ur företagets 115-åriga historia.

För mer information om Harley Davidsons 115-årsjubileum i Milwaukee, och detaljer om tävlingen, besök https://www.harley-davidson.com/se/sv/index.html

Den lyckliga vinnaren kommer att meddelas den 13 juli 2018 och kommer att få följande:

  • Inträde till 115-årsjubileumsfesten i Milwaukee, Rally Pack och exklusiv tillgång till nyckelaktiviteter.
  • 2500 Euro som täcker mat och kostnader för ytterligare boende än de 5 nätter som ingår.
  • Flyg för vinnaren och vän, från deras närmaste internationella flygplats till Chicago 29 augusti 2018, och från Chicago 8 september 2018, inklusive alla flygplats- och flygskatter.
  • Boende (bestäms av arrangören) för fem nätter från 29 augusti 2018 till 3 september 2018 i Milwaukee för att delta i 115-årsjubileet. Resterande fem nätter bokas och bekostas av vinnaren.
  • Hyra av en Harley-Davidson motorcykel, en modell som bestäms i samarbete med arrangören för perioden 29 augusti 2018 till 8 september 2018. Vinnaren ska hämta motorcykeln från en Harley-Davidson-återförsäljare som bestäms av arrangören den 29 september 2018 och måste lämnas tillbaka senast den 8 september 2018. Vinnare och vän kan hyra en annan motorcykel för egen kostnad, beroende på tillgänglighet hos återförsäljaren.