Samarbetet mellan Pirelli och MV Agusta fortsätter. Resultatet av detta är nya "Dragster 800 RR PIRELLI", som nu går i produktion och kommer att säljas i begränsad utgåva.

 

En streetfighter med ett kraftfullt trecylindrigt hjärta. MV Agusta Dragster 800 RR är den tekniska basen för utvecklingen av denna version. Det är en perfekt blandning av rå kraft, teknik och med superkompakt, aggressiv design.

Viktfördelningen, det raffinerade chassit och fjädringen samt dess unika trecylindriska karaktär är de viktigaste egenskaperna hos en maskin som skapades för de mest krävande motorcykelentusiasterna.

 

Den exklusiva motorcykeln kommer i två olika färgkombinationer - den ena svart och gul, och den andra vit och blå, och i båda fallen har modellerna kittats med DIABLO Supercorsa SP-däck (120/70 ZR17 fram och 200/55 ZR17 bak med 6-tumsfälg).

 

Sadeln skapades av Castiglioni Research Center för att göra denna skapelse ännu mer exklusiv, och kommer med kontrasterande sömmar och Diablo-"flash"-brodyr.

 

För den som vill ha det där lilla extra är det möjligt att köpa, som ett exklusivt alternativ, DIABLO Supercorsa SP-däck med färgade sidor, med gula eller blå ränder.