Produktionen av NUVIZ HUD har startat

NUVIZ har inlett serieproduktionen av NUVIZ HUD, världens första Head-Up Display som är utformad speciellt för motorcykelförares behov.

Denna fullt integrerade Head-Up Display (HUD) är utformad för att monteras hos en integralhjälm och visar anpassningsbar information nära förarens naturliga synfält. NUVIZ uppges förena alla viktiga funktioner såsom exempelvis motorcyklistens navigations-, kommunikations- och mediaspelare till en enda enhet, så att föraren kan hålla kontakten, men utan att distraheras allt för mycket. NUVIZ innehåller även en inbyggd HD-actionkamera och en trådlös styrenhet som säkerställer intuitiv kontroll över alla funktioner.

När den är monterad på hjälmen och anpassad till användarens öga skapar den avancerade NUVIZ-optiken en virtuell bild som "svävar" precis i ögonperiferin, vilket minskar ögonrörelserna. Detta integrerade allt-i-ett-system gör att en ryttare kan skifta från motorcykel till motorcykel med en enda hjälmmonterad lösning. Förare av offroadhojar, som ofta står upp och kör, kommer att ha konsekvent tillgång till all sin viktiga information utan att behöva titta ner för att se instrumenteringen.