VM-styrning 2010 för Johan Carlsson

Under fredagen blev det klart att den 20-åringe Suzukiföraren Johan Carlsson från Västerås MK kommer att köra motocross-VM även 2010. En skada i samband med VM-deltävlingen i Uddevalla satte snöpligt stopp på årets fortsatta VM-satsning. Men sedan en tid är Johan tillbaka på banan och i fredags kom det glädjande beskedet att han även kommer att ingå i det tjeckiska teamet Delta-Rentor Racing 2010. Dessutom är planen att Johan även ska köra Motocross SM för Suzuki-teamet Yellow Magic.

-Jag känner mig taggat och betydligt bättre förberedd. Teamet kommer att ha sin bas i Belgien där vi kommer att testa och träna. Jag kommer att köra MX1 med en Suzuki och dessutom ska jag köra Motocross SM för Yellow Magic. Och dessutom ska jag försöka hinna med att köra så många långlopp i enduro som jag bara kan och hinner, förklarar en glad Johan Carlsson.

 

-Jag har börjat träna igen efter skadan, men jag har valt att inte köra Gotland Grand National i år, avslutar Johan Carlsson som i helgen gav värdefulla tips till deltagarna på ett träningsläger i Arbogatrakten.