På söndag är det dags för årets roligaste skidtävling, Red Bull Homerun 2013! Nytt för i år är att KTM sponsrar tävlingen genom att lotta ut den första KTM 390 Duke som levereras i Sverige.

Red Bull Homerun är en skid- och snowboardtävling som arrangeras den 31 mars i Åre. Det är en galen och extrem tävling som blivit en av årets stora höjdpunkter i Åre.

-"Extrem" är något som kännetecknar KTM vilket gör att tävlingen passar oss extra bra, säger Anders Sarbäcken, VD KTM Scandinavia.

duke

För tredje året i rad genomförs den prestigefyllda tävlingen och antalet deltagare har stigit för varje år. Inför 2013 har man utökat antalet anmälningar till 700 vilket innebär att startfältet kommer att vara rekordstort. Tävlingen bygger på ett så kallat kinesiskt störtlopp vilket innebär att de tävlande startar samtidigt, springer fram till sin utrustning och åker sedan störtlopp ner så fort de kan. Den som först tar sig ner till after-skin vinner.

-När Red Bull berättade om upplägget och frågade om vi ville vara med tackade vi ja direkt. Det är race, fart, adrenalin och framförallt väldigt roligt, säger Anders Sarbäcken.

Den nya KTM 390 Duke lottas ut bland samtliga deltagare som kommer i mål. Vinnaren tillkännages på prisutdelningen vid Timmerstugan klockan 18.15 den 31 mars.

Besök KTM för mer information.
Anmälan sker på www.redbull.se