GASGAS erbjuder motorcykeluthyrning, raceservice och reservdelspaket tillgängligt för alla förare i 2022 års international Six Days enduro.

GASGAS planerar för 2022 ISDE i Le Puy en Valley, Frankrike! Återigen erbjuder GASGAS sina exklusiva motorcykeluthyrnings- och tävlingsservicepaket till förare från alla nationer, för att säkerställa att enduroförare från hela världen kan njuta av det fantastiska, historiska evenemanget, på en av GASGAS 2023 års EC-hojar. 

GASGAS motorcykeluthyrning och servicepaket tillgängligt för 2022 ISDE gör det möjligt för dig att tävla med en helt ny 2023-modell EC 2-takts eller 4-taktare. Race-servicepaketet ger teknisk support och tillgång till reservdelar. GASGAS motorcykeluthyrningsalternativ gör det möjligt för förare att hyra en av företagets 2023 EC enduromodeller, som sedan kommer att vara helt förberedd och redo att ta sig an det ansträngande sexdagarsevenemanget.

Välj antingen en 2-takts EC 250 eller EC 300, eller en 4-takts EC 250F eller EC 350F, signera några papper och gasa iväg med ”din” racehoj. Priset för att hyra en av GASGAS enduromotorcyklar under årets ISDE är 2 990,00 € (exkl. moms) för 2-taktare & 3 290,00 € (exkl. moms) för 4-taktare. 

Deadline för att beställa din motorcykel är 30 juni 2022. Med ett begränsat antal tillgängligt är det bäst att du är snabb!

Så, vad inkluderar GASGAS cykeluthyrning? Tja, en GASGAS-motorcykel (uppenbarligen) som är kittad och förberedd för racing under 2022 års ISDE. Transport av motorcykeln till evenemanget i Le Puy en Valley, samt motorcykelregistrering och försäkring för hela evenemanget.

Om du är en befintlig GASGAS-ägare och planerar att tävla med din egen GASGAS-endurmotorcykel i Frankrike, erbjuder vi också ett exklusivt tävlings-servicepaket. Genom att ge dig direkt tillgång till GASGAS Service Station i början och slutet av varje tävlingsdag, har du allt till ditt förfogande för att säkerställa att din motorcykel bibehåller sin prestanda under hela tävlingen. GASGAS team av erfarna tekniker kommer också att finnas till hands för att ge dig rekommendationer och teknisk rådgivning under hela evenemanget.

Vad som ingår i GASGAS Race Service-paketet:

Direkt tillgång till alla GASGAS bensinstationer

Teknisk rådgivning från GASGAS erfarna tekniker

Teknisk assistans under hela evenemanget enligt FIM:s regler

Alla verktyg som behövs för att serva din GASGAS

MOTOREX smörjmedel och deras kompletta utbud av underhållsprodukter

Bensin för varje tävlingsdag

Dagliga uppdateringar med den senaste tävlingsinformationen och inställningsrekommendationer

WP Suspension fjädrings-support för att säkerställa perfekt hantering och körbarhet

Förvaringsutrymme för dina reservhandskar, skyddsglasögon, däck

Servicepunkter nödhjälp (reservdelar, verktyg, vätskor, bensin, drycker, snacks och frukt)

Reservdelsservice (kostnad för reservdelar ingår ej)

Catering (drycker, snacks och frukt)

Ett nypreparerat och färdigt luftfilter per dag (upp till sex luftfilter per förare)

Första motorcykelservice efter provkörning före teknisk kontroll

 

Priset för GASGAS Race Service under sexdagarna 2022 är €1 490 Euro (exkl. moms). Tyvärr, men eventuellt oanvänt bränsle kommer tyvärr inte att ersättas.

GASGAS Six Days Race Service är tillgänglig för alla GASGAS-förare och måste beställas före 31 juli 2022.

Antalet platser är begränsat så för att säkra din plats, maila Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.