Under de senaste veckorna har Fastbikes.se varit mängder av olika uppdrag runt om i världen. Johan Ahlberg har varit på en värmande resa till Kambodja, där han bland annat träffade sporthojklubben KSB, och deltog i Kambodjas första Motorcykelfestival. Redan nu planeras vinterns enduroresa till Kambodja, där en exklusiv skara kommer att kunna hänga med, tillsammans med Johan Ahlberg och en erfaren guide ut på extrem motorcykelkörning i vildaste djungeln. Kanske är just du intresserad?

Offroadexperten Jörgen Gustafsson har varit i Italien där han provkörde 2013 års enduro- och motocrossmaskiner från KTM.

Redaktör Mikael Samuelsson har haft fullt upp med lite av varje, och håller just nu på med att färdigställa en reportageserie, som snart kommer att publiceras...

Mats Svensson har bevakat Enduro-SM medan Tom Sundh har fokuserat på Motocross-SM.

Nu i veckan har Jörgen Gustafsson åter varit i Italien där han provkört 2013 års Motocross- och Enduromodeller från Husqvarna.

Medan Johan Ahlberg och Mats Svensson beger sig till Enduro-VM i Italien nästa vecka drar Tom Sundh till Uddevalla för att bevaka deltävlingen i Motocross-VM.

Nyligen var även delar av Fastbikes.se med i årets MTB-tävling Lida Loop med blandat resultat, där testförare Anders Holmqvist stoltserade med bästa interna resultat för Team Fastbikes.se, följd av Ola Hallström och Micke "Mr MV Agusta" Sjökvist. Härligt jobbat!

Några dagar efter den italienska deltävlingen av Enduro-VM beger sig Johan Ahlberg åter till Italien, denna gång för att delta i vad som sägs vara Alpernas tuffaste Mountainbike-race, Dolomiti Superbike, med testförarna Anders Holmqvist och Andreas Lundbom, som tillsammans utgör delar av Team Fastbikes.se (som envisas med ett köra manuellt drivna terrängcyklar vid sidan om motorcykelkörningen)...

Sedan är det några dagars kontorsfix innandet åter bär av söderut på en motorcykelresa, där vi bland annat kommer att rapportera från London, Amsterdam, Normandie, Paris, Le Mans, Champagne, Nürburgring och en hel del annat skoj under resans gång...

Därefter påbörjas uppladdningen inför höstens provkörningar, lanseringar, resor och annat skoj som jag ber att få återkomma till senare.