Eliminator gör en välkommen återkomst till Kawasakis motorcykelmodellutbud för säsongen 2024. 

Nya Eliminator erbjuder ännu fler Kawasaki-alternativ i A2-klassen, med mellanklasskapacitet och en distinkt urban cruiser-stil. Eliminator uppges även erbjuda en bekväm och låg sadel plus en 18-tums fram- och 16-tums bakhjulskombination i cruiserstil. Modellen kommer med ett helt nytt chassi av fackverkstyp med en 451cm3 Ninja-baserad bränsleinsprutad parallelltwins-motor i dess centrum.

Som en slags hyllning till tidigare Eliminator-modeller har 2024-maskinen en bakdel som återspeglar arvet medan dubbla bakre stötdämpare förstärker det "traditionella möter moderna"-utseendet. Eliminator ska erbjuda en naturlig och avslappnad körställning och är utformad för att vara passagerar-vänlig. Uppe på det kommer Eliminator med helt digital instrumentering plus en Assist- och slirkoppling.

Med fokus på vad Kawasaki kallar sin "horisontella" designmetod kommer den fullständiga Eliminator-specifikationen 2024 snart att avslöjas - tillsammans med många tillbehör - men två färgalternativ har bekräftats för europeiska kunder; det första alternativet är Metallic Flat Spark Black och det andra Metallic Matte Carbon Grey med Flat Ebony.