Under året som gått har vi frusit och svettats, men framförallt har vi njutit av en massa olika former av motorcykeläventyr. Fram till dags datum har vi hunnit med att provköra strax över 60 stycken motorcyklar av 2013 och 2014 års modell, och under året har vi publicerat 1000-tals artiklar här på Fastbikes.se. Allt detta har vi i vanlig ordning delat med oss av gratis, och så kommer det fortsätta vara även framöver. Under 2014 kommer vi däremot att vrida lite mer på gasen och öka tempot ytterligare. Vår önskan är alltid att vara först med det senaste, och publicera artiklar som intresserar dig och våra övriga läsare. Kanske har du några önskemål?

Trots att vi är Sveriges ledande motorcykeltidning på nätet har vi inte alltid möjlighet att vara på plats där det händer. Under hösten fick vi ytterligare förstärkning av såväl svenska som internationella medarbetare, för att täcka upp på ännu flera håll. Det har bland annat resulterat i flera färska provkörningar, som ännu inte publicerats på annat håll i Sverige. I samarbete med den svenska utgåvan av Europas största motorcykeltidning, Motorrad, med Freddy Papunen bakom styret, har vi har även fått till en exklusiv provkörning av Luis Salom:s Moto3-racer.

73239 Salom_JerezTest_014_1024

 

Under december månad valde vi även att inleda vår nya fas, där vi framöver kommer att publicera provkörningar och andra matnyttiga artiklar i digitalt "tidnings-format", som ett komplement till den "vanliga" publiceringen här på Fastbikes.se.

tidningar

 

Direkt efter ett kortare jul- och nyårsuppehåll sätter vi fart igen och med ytterligare några provkörningar, innan det är hög tid för årets svenska motorcykelmässa i Göteborg, där Fastbikes.se kommer att vara på plats och kolla läget. Sedan är det dags för ännu fler provkörningar och även ett par tester av motorcyklar och produkter. Dessutom kommer vi att fylla på med ett antal WEBBTV-reportage av olika slag.

HÄR KAN DU KOLLA IN WEBBTV från prokvörningen av 2014 års KTM 1290 Super Duke R och/eller WEBBTV-inslaget från motorcykelmässan EICMA

Exakt vilken typ av artiklar vi kommer att publicera under 2014 beror till viss del på vad som händer och sker på MC-marknaden, men även vad våra läsare önskar sig. Har du några önskemål om artiklar eller annat som du gärna skulle se mer av här på Fastbikes.se? skicka gärna ett mejl till info (snabel-a) fastbikes.se. Hos Fastbikes.se är det mesta möjligt ☺

I mitten av december startade Fastbikes.se upp sin sida på Facebook, som ytterligare ett sätt att sprida våra artiklar och annat till landets motorcykelintresserade. Om du gillar Fastbikes.se skulle vi bli jätteglada om även du visade din uppskattning genom att gilla oss på Facebook. Men precis som tidigare kommer du även i fortsättningen finna de senaste filmerna, artiklarna och provkörningarna här på Fastbikes.se.

GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR ÖNSKAR VI PÅ FASTBIKES.SE!

 

VÄLKOMMEN ATT KOLLA IN FASTBIKES.SE PÅ FACEBOOK