Snart slås portarna upp för årets MC-mässa. Den 23-26 januari samlas alla motorcykelälskare och entusiaster på Svenska Mässan i Göteborg. Ungdomar födda 1998 och yngre bjuds på fri entré.

Precis som tidigare har MC Mässan satsat stort för att alla unga ska uppleva en extra rolig och givande utställning. Det blir allt från fritt inträde till provkörningar av mopeder. Vid ”Ungdomsgården” körs det häftiga uppvisningar av Rackartygarna plus att man får hjälp om hur man tar moped och mc-körkort. Där kan man ställa alla typer av körkortsfrågor!

- Speciellt ungdomar är extra varmt välkomna till oss. Det vill jag verkligen understryka. Vi vill visa att tvåhjulintresset är en mycket givande, social och tilltalande sysselsättning för alla åldrar. Och så vill vi att alla ska ha roligt på mässan, förstås. För att locka så många som möjligt till MC Mässan i Göteborg bjuder vi alla ungdomar födda 1998 och yngre på fri entré under torsdag 23 och fredag 24 januari. Det går även att provköra vanliga mopeder och elcyklar på mässan. Den som inte har förarbevis eller AM-kort kan också få prova på, men då krävs målmans medgivande, säger MC Mässans projektchef Peter Näsman.

Mässans showprogram är i år extra festligt och påkostat med massor av fart och action! 2014 års mässa bjuder på en helt ny rykande, hisnande och framför allt magisk show. Flygande motorcyklar, halsbrytande volter, osannolika balansnummer och förtrollande magi av självaste Joe Labero kommer att förvandla Scandinavium till mässans självklara höjdpunkt. Med musik, rök och dånande motorer vänder vi upp och ner på alla begrepp.

Förutom att besökaren kan uppdatera sig med alla nyheter inom MC och moped finns även allt det senaste inom tillbehör på MC Mässan. Och den som är extra intresserad av ATV hittar en hel del spännande.