Husqvarna Motorcycles har presenterat deras nya klädkollektion "Bel-Ray Husqvarna Factory Team Replica Edition" som nu finns tillgängliga för alla. Factory Replica tröja och byxor används av toppförare som Pela Renet, Graham Jarvis, Thomas Oldrati, Joakim Ljunggren och Mathias Bellin. Kläderna är exklusivt tillverkade för Husqvarna av Shot. Nu kan även du klä dig som en stjärna. Vem vet, kanske blir du även snabbare på köpet...

Husky Style Factory Replica-kläderna blandas smakfullt i färgskalan blå, gul och vit tillsammans med Husqvarna-motorcycles-loggan för att få en factory look och en utmärkande design. Factory Replica-byxorna är figursydda för maximal rörlighet, med ventilering på låren, silikonbeläggning i midjan som ska hjälpa till att hålla tröjan på plats och där knäområdena är förstärkta med Kevlar. Snabbspänne i midjan och blixtlås av "anti-mud" modell.

Den välventilerade Factory Replica-tröjan erbjuder också maximal rörlighet och innehåller micro-mesh polyester samt så kallat sublimerat tryckt som ska motarbeta att färgerna bleknar.

Nu kan även du klä dig lika proffsigt som Husqvarnas Endurovärldsmästare och märkets toppförare inom extrem-enduro!

Du hittar kläderna hos din auktoriserade återförsäljare av Husqvarna Motorcyklar

Rekommenderat cirkapris:

Tröja            536 SEK, alla storlekar

Byxor           1520 SEK, alla storlekar