I samband med söndagens MotoGP på spanska Aragon var italienske Yamaha-föraren en av förarna som drog i backen. Han slogs medvetslös i fallet, och fick uppsöka sjukhus. Nu är han på benen igen, och här kan du läsa en rykande färsk intervju med Rossi,, som berättar mer om olyckan och kommande race...

Igår vaknade Valentino Rossi klockan 09.30 och genomgick en ny läkarundersökning med Dr Michele Zasa från Clinica Mobile. Efter kontrollen var Valentino tillbaka i depån där Movistar Yamaha MotoGP-teamets medlemmar, inklusive teamkamraten Jorge Lorenzo, spelade in en TV-reklam för Movistar.

Valentino, hur mår du idag?

VR: "Jag mår bra, allt är ok, och det är det viktigaste. Jag skada mig inte allt för mycket, förutom en rejäl smäll mot huvudet. I går kväll hade jag lite huvudvärk men idag är jag bra, jag är 100 procent. Det var en verklig skam eftersom vi gjorde en modifiering innan racet som skulle ha hjälpt mig mycket; motorcykeln var stark, jag mådde bra, jag hade återhämtat gapet upp till täten under de första varven och jag var där tillsammans med de ledande förarna. Jag kände mig stark och jag är säker på att jag kunde ha gjort ett bra race, så det var verkligen synd med kraschen. På ett sätt är jag nästan glad, för även om vi hade en tuff söndag var vi konkurrenskraftiga och det på en bana som inte är särskilt bra för oss. "

Har du sett racet? Vad kan du säga om din krasch och om dina rivalers race?

VR: "Tyvärr, precis som Iannone kom jag ut på konstgräset. Det är alltid mycket farligt och i synnerhet i detta fall, eftersom banan fortfarande var våt från morgonens regn och det fanns inget att göra. Marc och Dani försökte stanna på banan med slicks men de tog en stor risk och även de kraschade. I mitt fall, om jag hade kört av banan en meter innan, skulle jag bara ha kört brett, i stället kom jag ut på gräset och föll."

Vi har tre race i följd, i Asien och Australien, framför oss. Hur ser du på de kommande racen?

VR: "Nu är det tre race i rad, tre race som alla är vackra och jag känner samtliga banor mycket väl, och jag gillar dem alla mycket. Jag ska försöka göra mitt bästa, precis som vi har gjort i de senaste racen. "