Förra helgen var en helg som bara är att glömma, som inte finns i historien, en helg där allt bara kändes piss och inte gick bra alls. Men man behöver en sådan ibland for att veta när det går riktigt bra, så det är bara bita ihop och gå vidare. Jag tänker inte ge er några detaljer om den gångna helgen, mer än att den var i Silverstone och att banan låg precis bakom själva roadracingbanan.

Heaten blev 24, 17 och 20 låg, 15e på sista varvet i andra heatet men då gjorde jag en vurpa och halkade bakåt lite. Det var ett renodlat lerrace kan man säga, spår som var en halvmeter upp till en meter djupa, så det var inte lätt men så e det. I helgen är det i alla fall Leirop, den känner ni säkert till och då vet ni vad som väntar mig.

Men ska bli 100 procent roligare än förra sand-VMet för jag är i en mycket bättre form än vad jag var då förra gången. Var på Lommel igår och tränade, kändes helt okej, ALLA VM-förare var där igår verkligen och banan var tuff redan när vi började och den blev ju inte bättre kan jag ju säga. Men det funkade helt okej ändå och jag försökte hitta tekniken för sand och det kändes bra hela dagen. Så jag ska ladda inför helgen, så får ni jobba färdigt eran arbetsdag så ska jag jobba färdigt min. Det blir en runda till Lommel idag (läs torsdag) med. Så hörs vi efter helgen mina damer och herrar.

 

MVH Alex Eriksson HM Plant KTM Redbull UK - Effectum racing sports/KTM Scandinavia