Filip Backlund som vann och slog nytt varvrekord senast på Silverstone GP, åker nu mot finalhelgen på Brands Hatch för att säkra en andraplats i Brittiska Superstock 1000 mästerskapen.

Filip som har dom två senaste deltävlingarna tagit två nya varvrekord, en andra samt en överlägsen seger på Silverstone vill nu avsluta säsongen på topp.

Tidigare i våras gjorde Filip ett imponerade race på Brands Hatch när han i premiären tog andra platsen, slagen med endast 42 tusendelar av en sekund.

Detta är något Filip ska ändra på denna helgen.

- Vi har visat under dom två senaste deltävlingarna att vi kan och ska vara med uppe i toppen och slåss om vinsterna. Brands Hatch är en bana som jag tycker väldigt mycket om och där jag har fina minnen från sedan tidigare.

Vi ligger för närvarande trea i mästerskapet men har en möjlighet att klättra ytterligare för att ta andraplatsen. Vi ska avsluta 2013 års säsong på bästa sätt nu och försöka ta den där andraplatsen. – säger en taggad Filip Backlund.

Filip ligger för närvarande trea i mästerskapet, 18 poäng före stallkamraten Victor Cox och 22 poäng efter andramannen Adam Jenkinsson. Tar Filip full pott i helgen och Adam Jenkinsson är 13e eller sämre blir Filip tvåa i mästerskapet redan i sin första säsong i England.

Ni kan alla följa teamet och Filips framfart via Filips Facebook, Twitter, Instagram samt hans egen hemsida.

Webbinfo:
Facebook: filipbacklund14
Twitter: @filip_backlund
Instagram: @filipbacklund14
Internet: www.filipbacklund.se

Internet teamet: www.ilr-kawasaki.com

Live-updates:www.britishsuperbike.com