I avsnitt #15 av MCPODDEN sitter vi ute i solen och snackar om bankörning med BMW på Ring Knutstorp, och en semestertur med Husqvarna Norden 901 i södra Sverige. Micke berättar lite mer om hur upplevelsen är att köra Triumph Scrambler 1200 XE. Vi kör en Gissa Hojen, och gästas av Olle ”Skoj på Hoj” Ohlsson, som bland annat var första svenska motorcyklist i mål i Paris-Dakar-rallyt, och som under årens lopp kört mängder av motorcykelrallyn och endurorace.  Dessutom bjuder Jörgen ”Gson” Gustafsson på en direktrapport från världslanseringen av 2024 års enduromodeller från Husqvarna. 

I MCpodden delar Johan Ahlberg och Mikael Samuelsson med oss av tips från många års erfarenheter från motorcykelkörning. Vi kommer även att besöka olika motorcykelföretag, komma med körtips och dessutom gästas av spännande mc-profiler. 

MCPODDEN produceras i samarbete med Fastbikes.se.

Under de kommande dagarna kommer podcasten att indexeras på allt fler ställen där du kan lyssna på poddar. I detta nu finns den att lyssna på här nedan, liksom på Spotify, Amazon, Podbean, Podtail och Apple Podcaster. 

Har du tips och önskemål om saker du gärna skulle höra i MCPODDEN är du välkommen att kontakta oss: LÄNK till kontaktformulär.