Nästa GS Trophy körs i Nya Zeeland under början av 2020. Ännu finns chansen för dig att bli en av tre medlemmar i det nordiska teamet. Anmäl dig till kvalet, som körs 28 – 30 juni, i Lidköping. 

Nästa upplaga av BMW Motorrads globala jättesatsning, GS Trophy kommer att köras 2020 i Nya Zeeland. Bäst av allt är att det återigen är dags för ett nordiskt team att vara med, och där du som ägare till en BMW GS är välkommen att tävla om en av tre platser i det nordiska teamet.

Kvalet till GS TROPHY 2020 kommer att äga rum 28-30 juni vid Lidköpings Motorstadion. Totalt 100 kvalplatser ska "kokas ner" till tre (3) representanter för det nordiska teamet som under början av 2020 ska resa till Nya Zeeland för att representera det nordiska laget. 

LÄNK TILL ANMÄLAN OCH MER INFO

BMW Motorrad International GS Trophy är ett event där tremannateam, bestående av GS-ägare från hela världen, får möjlighet att visa sina körfärdigheter, kämpar- och laganda. Under det nästan veckolånga motorcykeläventyret, fyllt med utmaningar, lär BMW Motorrad International GS Trophy vara det ultimata äventyret för GS-förare från hela världen.

Evenemanget arrangerades första gången 2008 i Tunisien och har sedan dess organiserats i Södra Afrika, Patagonien, Kanada, Thailand och Mongoliet. GS Trophy är inte en hastighetstävling. Det är en skicklighet- och uthållighetsutmaning som testar laganda, fysik, envishet och sist men inte minst förmågan att köra motorcykel i alla typer av terräng. De olika momenten utsätter deltagarna för ett antal fysiskt och psykiskt krävande utmaningar – och beskrivs ofta av deltagarna som deras livs största äventyr.

GS Trophy 2020 kommer att äga rum under början av 2020 i Nya Zeeland.htps://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t6d/2/16/1f446.png?_nc_eui2=AeGS0qNkdiXIbQt4sq6CcRNY1tr6Mun4N4vMfW8bYPRWDEBDDhDWH3AkTVZYOqnQq_UtHVkIaqKDAoladkcsLplPzMEONdWgSX4NdD6kxl9qQ");">?