Med en avklädd minimalistisk design ger den allt igenom vita prototypen det första intrycket nya nakenmodellen Trident som kommer att presenteras under de närmaste veckorna. 

Med Trident har Triumph återupplivat ett namn som senast sågs på Triumph-maskiner under 1960- och 70-talet.

Presenterad på London Design Museum - är uppvisningen av prototypen för nya Trident det första officiella steget i lanseringen av den nya instegsmodellen till Triumphs trecylindriga modellserie.

Trident kommer enligt Triumph vara en motorcykel med trecylindrig motor med härligt vridmoment och prestanda, klassledande teknik som standard tillsammans med smidig och förtroendeingivande hantering, allt till ett konkurrenskraftigt pris.

Även om detta inte är den färdiga produkten, säger Triumphs Chief Brand Officer Steve Sargent att detta är mycket nära hur den slutliga produktionsversionen - som kommer att avslöjas under de kommande veckorna - kommer att se ut.

Officiellt pris är inte känt för oss i skrivande stund. Under september kommer fler bilder på den officiella modellen kommer att presenteras tillsammans med mer fakta. Modellen ska anlända till Triumph-återförsäljare under början av 2021.