Till 2021 får nästa generations MT-07 en distinkt ny design med dubbla vingformade luftintag och en kompakt ny LED-strålkastare som projicerar ett futuristiskt Y-format ljus – signaturstilen för de senaste Hyper Naked-modellerna. 

Den EU5-kompatibla motorn uppges ge ännu mer linjär respons med ett djärvare avgasljud.

Nytt bredare aluminiumstyre ska göra det enklare att svänga, och skapa en offensivare körställning medan de större dubbla bromsskivorna på 298 mm framtill uppges ge en kraftfullare broms – medan de inverterade LCD-instrumenten samt de svarta broms-/kopplinggreppen och motorcykelns kompakta LED-blinkers ska lyfta fram motorcykelns prestanda.

För att understryka MT-seriens vridmoment och kraft extra tydligt har MT-07 fått luftflödet som tema, vilket framgår av dess utseende från sidan. MT-designen framhäver Hyper Naked-karaktären med sitt kompakta chassi, integrerade belysning och stilrena design. 

Kompakt LED-belysning uppges ge tydlig och kraftfull belysning. LED-projektorstrålkastaren har en unik MT-design som samtidigt ska erbjuda förbättrat ljus.

2-cylindrig 690cm3 CP2-motor. Helt EU5-kompatibel, med samma engagerande motorrespons och karaktär, lätthanterad prestanda och förbättrat motorljud.

Nya dubbla bromsskivor med större diameter på 298 mm, som aktiveras av 4-kolvs bromsok, ska ge mer progressiva bromsegenskaper utan extra ofjädrad vikt. 

                                       

Det nya koniskt avsmalnande aluminiumstyret är totalt 30 mm bredare för en offensivare körställning och en känsla av att modellen är anpassad för större förare, samtidigt som den är enkel för alla att köra.

Inför 2021 får MT-07 förbättrat maskingränssnitt med inverterad LCD-skärm. Kompakt, modern design och om-arrangerade reglage för en modernare cockpit med en högkvalitativ känsla. Motorcykelns högintensiva LED-blinkers är både moderna och kompakta, samtidigt som de fortfarande sägs vara tydliga för andra trafikanter att se. 

                                         

Michelin Road 5-däcken ska erbjuda förbättrad däcklivslängd, sportiga och säkra köregenskaper för alla erfarenhetsnivåer, särskilt vid undermåliga vägförhållanden och dåligt väder.