I samarbete med framstående tillverkaren av elektriska balanscykel Stacyc har GASGAS lanserat två nya spännande elektriska balanscyklar. Finns i två storlekar - 12eDrive och 16eDrive.

Eldrivna balanscyklarna är utrustade med tre effektlägen och har justerbara sitthöjder för att säkerställa att barn upp till åtta år kan njuta av dessa maskiner.

60 minuters körtid och supersnabb laddning utlovas.

GASGAS Factory Replica Stacyc 12eDrive är det perfekta valet för de minsta barnen som precis börjat med cyklar. Med 12”hjul och en låg, men justerbar 33cm sitthöjd, kan barnen på ett säkert sätt lära sig grunderna för att komma iväg, köra och balansera.

GASGAS Factory Replica Stacyc ™ 16eDrive är lite större, med en starkare borstlös elmotor med extra lågeffekt och en toppfart på 20 km/h. Den rullar på 16 ”hjul och har 43cm sitthöjd, tillsammans med en aluminiumram.

När barnen har behärskat grunderna i att dra fram med en tvåhjuling är GASGAS MC-E 5 nästa hoj i ordningen. Med en justerbar sitthöjd och sex valbara effektlägen är det den perfekta motorcykeln för att njuta av seriöst motocross-skoj.

Modellerna uppges vara tillgängliga från juni hos din lokala GASGAS-återförsäljare.