I samband med EICMA presenterade Honda flera nyheter. Tidigare har du kunnat ta del av nyheten om nya Transalp och CMX1100T Rebel. Nu fyller vi på med nya CL500, uppdaterade minihojen MSX125, liksom skotrarna Forza 125 och Forza 350.

Hondas nya CL500 har en klassisk retrostil, med inspiration hämtad från 60- och 70-talets ursprungliga CL. MEed den A2-anpassade tvåcylindriga motorn i Hondas CB500-serie, tillsammans med en ny stålram med ”diamantstruktur”, fjädring med lång fjädringsväg (150mm fram/145mm bak) och 19/17-tums fram/bakhjul. Den är utvecklad med fokus på smidig hantering, redo för såväl stadskörning som inspirerande grusvägsturer. Stilen är rik på detaljer, såsom läckert utformad bränsletank, knäskydd, gaffeldamasker i gummi och uppsvept ljuddämpare med dubbla utblås och perforerad värmesköld. All belysning är LED, instrumenteringen med en negativ LCD-skärm, och modellen kommer i fyra färgalternativ.

MSX125 - Hondas nöjesmaskin i fickstorlek fortsätter i full fart in i 2023 med sin retrocoola stil, snabbkopplade kåpdetaljer, LCD-instrumentering och luftkyld motor med dess femväxlade växellåda. Till 2023 kommer den lättkörda motorcykeln med två fräscha nya färger – en med guldfärgade hjul och retro big-block grafisk finish.

Hondas sportiga/GT-skoter Forza 350 får en elegant, raffinerad stiluppfräschning till 2023, med en omdesignad instrumentering och två nya moderna färger. Standardspecifikationen inkluderar förbättrad Smart Power+ (eSP+)-motor, HSTC, elektrisk vindrutejustering, USB-C-uttag, förvaringsutrymme för två integralhjälmar, full LED-belysning och Smart Key-manövrering. Som förare av Forza 350 kan du trådlöst ansluta till olika smartphone-funktioner via Honda Smartphone Voice Control (HSVC)-systemet, som nu för 2023 även är kompatibelt med IOS såväl som Android-enheter.

Hondas premium sport/GT Forza 125-skoter får en elegant, raffinerad stiluppfräschning inför 2023. Dessutom får modellen en omdesignad instrumentering och ett nytt specialutgåva-alternativ. Standardspecifikation inkluderar HSTC, elektrisk vindrutejustering, USB-C-uttag, förvaringsutrymme för två integralhjälmar, full LED-belysning och Smart Key-manövrering.