CF Moto har presenterat ett antal 2024-nyheter. Bland annat nakna 125NK CONCEPT. Den enkelsidiga svingarmen framhäver stänkskärmen i kolfiber hos bakhjulet. I fronten finner vi en LED-strålkastare med en dedikerad signaturlayout.

02

MT-X CONCEPT är en äventyrsmaskin. Den muskulösa fronten kännetecknas av en LED-strålkastare, medan den vertikala 8” TFT-pekskärmen är inspirerad av rallymotorcyklarnas navigationstorn. 21” framhjul, hög markfrigång och ökad fjädringsväg är andra detaljer. 

05

CFMOTO:s beprövade och framgångsrika 449cm3 parallelltwin har trimmats och finslipats för det roliga och spännande ändamålet med äventyrskörning. 450MT:s motor levererar 32,5 kW vid 8500 varv/min och 44 Nm vid 6250 varv/minut, medan dubbla balansaxlar förbättrar mjukheten i gasresponsen, och minskar vibrationerna. 

10

CFMoto har även presenterat en helt ny 675cm3 trecylindrig motor, som uppges komma att leverera maximalt vridmoment på 68 Nm vid 8250 varv/minut, och en toppeffekt på över 100 hk. Enheten är smidd av aluminium för att nå en viktminskning på 10 % jämfört med liknande motorer. För CF Motos första trecylindriga motor någonsin är vikten begränsad till 55 kg. Smidda aluminiumkolvar sägs bidra till 8 % mer styrka jämfört med icke smidda.

08

Den mest kraftfulla nakenmodellen i NK-serien är fylld med ambitionen och essensen bakom CFMOTOs Moto3-racingprojekt. 800NK GP är redo att ge sig ut på banan med dess sportiga körställning. Från däck till bromsar, dess justerbara fjädring, slip-on avgassystem, högt placerade fotpinnar, sänkt styre, CNC-bearbetade delar, gaffel- och svingarmsskydd och enkelsitskonfigurationen. Allt på NK GP är raceorienterat.

13

CF Moto fyller även på med custom-modeller i CL-familjen: Bobber-stukade CL-C LOW RIDE och Scramblerhojen CL-X SPIRIT.

15

16