Ducatifabriken i Bologna gav sina anställda en överraskning då de kom till jobbet igår, måndagen den 9 juni, med en privat visning av prototypen Scrambler som ska lanseras under 2015. När modellen premiärvisades hade man arrangerat en karakteristisk atmosfär för den nya modellen, med strandtema, surfingbrädor och en gul container där de fick möjlighet att se den nya modellen.

Efter många år av rykten och spekulationer kring projektet, bekräftar Ducati Scrambler-modellens existens med ett löfte om att den kommer att finnas tillgänglig från början av 2015.

Ännu har inga officiella bilder släppts och ingen av de lyckliga Ducatianställda fick ta bilder inne i containern, men Ducati bekräftar att nya Scrambler kommer att premiärvisas för den större massan senare i höst och börja säljas från början av 2015 i Ducatibutiker runt om i världen.

De som är hungriga på mer information och som vill följa utvecklingen av projektet kan göra det på den särskilda webbplatsen www.scramblerducati.com eller samla innehåll via hashtaggen #scramblerducati.