Den 1 december öppnades dörrarna till en helt ny Harley-Davidson-butik, det betyder ett nytt showroom på 450 m2och en ny kundlounge. Med en helt ny fasad och inredning har Harley-Davidson Järvsö fått ett rejält ansiktslyft. Här kommer det finnas gott om plats för nyheter, fler motorcyklar, en stor klädavdelning, utrustning och ännu mer tillbehör och accessoarer.

– Den stora skillnaden för kunden blir att Harley-Davidson inte bara är en avdelning i butiken, utan en helt egen butik, allt är helt nytt och inrett enligt Harley-Davidsons senaste designkoncept för butik. Att äga en Harley-Davidson är en dröm för många, och den drömmen skall vi försöka uppfylla, säger Anders Larsson, Harley-Davidson Järvsö.

Den nya anläggningen ligger på samma adress som den gamla butiken och startade 1984, Harley-Davidson har funnits i butiken sedan 1996. Harley-Davidson Järvsö uppges ha en trogen och stor kundkrets som kommer från hela Sverige. Anders förklarar varför det är så.

– Våra kunder uppskattar att vi är en fullserviceåterförsäljare med både butik och en komplett serviceverkstad på 400 m2, vi gör allt från customisering till service, och erbjuder vinterförvaring som rymmer ca 100 fordon. Vi har ett brinnande intresse för Harley-Davidson med lång erfarenhet och  hög kompetens. Här finns även en lägenhet som man får låna medan hojen är på verkstaden och dessutom får man ta med sig en kompis. Så något så tråkigt som service blir nu en rolig roadtrip istället. Vi planerar även att bygga till en relaxavdelning med bastu i framtiden. Det ska vara en upplevelse att besöka oss.

Det är inte bara kunderna som uppskattar Harley-Davidson Järvsö. I mars blev de utsedda till den bästa återförsäljaren i Sverige, genom att ta emot Harley-Davidsons Bar & Shield-award för regionen Sverige/Danmark.

– Vi ser fram emot att få möta våra kunder i vår splitternya H-D-butik, hälsar Anders.