Carlbarks petar i en högre växel

Carlbarks Motor i Kumla stärker sina positioner som en av de främsta MC-handlarna på den svenska kartan med två nya delägare.

– Jag tar in två av mina medarbetare som delägare, berättar Lasse Carlbark. Självklart fortsätter vi också att utveckla våra populära event i Spanien! Jörgen Olsson och Mats Lundberg går nu i som delägare Carlbarks Motor AB.

– De två frågade mig i somras om det fanns chans att de kunde få gå in som delägare och beslutet var väldigt enkelt, för två mer drivna killar får man leta efter.

Lasse förklarar att Jörgen har jobbat på Carlbark som mc-försäljare under inte mindre än fjorton år:

– Han har alltid engagerat sig som om det var hans eget företag! Mats har bara lite drygt två år här men han har redan gjort underverk med vår verkstad! Jag kommer fortsatt att ha aktiemajoriteten, men är förstås mycket glad över att kunna fånga upp dessa två krafter som aktiva delägare i företaget. Trots nu fyllda 80 år, som gör Carlbarks Motor till Sveriges äldsta mc-handlare, så vilar man alltså inte på lagrarna: – Nej, nu ”petar” vi i nästa växel och utvecklar verksamheten i Kumla och våra omtyckta event i Spanien, avslutar Lasse.