I år är det dags för Norge att stå värd för KTM ADVENTURE RALLY, där den norska upplagagan kommer att utgå från Kvitfjell Hotel, nära Lillehammer. Närmare bestämt är det 24 - 28 juli som gäller.

Förutom guidade grupper kommer det även erbjudas möjlighet att navigera fram med hjälp av GPS-instruktioner. KTM-ambassadörer som Chris Birch kommer att finnas till hands för att dela med sig av sina erfarenheter, körtips och andra goda råd, och varje dag av eventet kommer att innehålla middag, musik och underhållning medan KTM:s tekniska team säkerställer att det orangea maskineriet är i bra skick för de kommande dagarnas äventyr.

Genom att delta i eventet slipper du allt krångel med boende och sökandet efter den perfekta blandningen av natursköna men utmanande och spännande rutter; I det här fallet behöver du helt enkelt bara dyka upp med en KTM och sedan njuta av äventyret.

För första gången kommer bokningar för KTM ADVENTURE RALLY att göras online, med en först till kvarn-princip. Bokningsportalen kommer att öppnas för bokningar den 28 februari 2023, där även prisinformation kommer att tillhandahållas.

Här nedan kan du kolla in videon med höjdpunkter från 2022 års KTM Adventure Rally, som kördes i södra Frankrike. 

Bra att känna till om 2023 års KTM ADVENTURE RALLY:

// 150 platser för alla KTM-förare (och möjligen fler) enligt först till kvarn-principen

// Norge är värdlandet för 2023 års evenemang, som äger rum från 24 juli (registreringsdagen), 25-27 juli (kördagar) och 28 juli (avresedag).

// Begränsat antal platser tillgängliga och onlinebokning möjlig från 28 februari