Svenska motorcykelmässn har nyss varit. Och vi nås av nyheten om att internationella motorcykelmässan INTERMOT inte bara kommer att arrangeras på årsbasis framöver, utan också flyttas till ett nytt datum: för första gången kommer Köln att stå värd för Tysklands mest spännande motorcykelmässa på vintern, från 5 till 8 december. 

Vältajmat för att få en bra start på en ny cykelsäsong nästa vår. Med alla nya modeller som kommer att visas på INTERMOT, är det en chans att inte bara se dem, utan också att faktiskt röra och uppleva dem personligen. På INTERMOT uppges många av världens ledande motorcykeltillverkare och importörer att finnas till hands för att ge råd och hjälpa alla att hitta sin drömmotorcykel och, naturligtvis, rätt tillbehör för både förare och fordon!

Med allt detta i beredskap strävar Koelnmesse – INTERMOTs arrangör – och evenemangets konceptuella sponsor, German Motorcycle Industry Association (IVM e.V.), på att erbjuda besökare all information de behöver. Givetvis kommer det också att finnas ett evenemangsprogram anpassat efter säsongen.

Redan innan registreringen officiellt öppnar har det fyra dagar långa evenemangets nya koncept redan vunnit över stora marknadsaktörer, där bland annat BMW Motorrad Germany, Kawasaki Motors Europe N.V. och Yamaha Motor Europe N.V. har meddelat sin medverkan på motorcykelmässan Intermot.

Mer om Intermot: LÄNK