Det är officiellt: Den 4 maj är det åter igen dags för "We Ride As One", Ducatis globala evenemang där Ducatister erbjuds möjlighet att träffas, köra tillsammans och fira sin passion för Ducati.

We Ride As One, som arrangeras för tredje gången i ordningen, föregår Ducatis årliga evenemang World Ducati Week 2024, som i år är planerat att genomföras 26-28 juli på Misano World Circuit "Marco Simoncelli" (Italien).

Ducati-återförsäljare från hela världen, med stöd av de lokala Ducati Official Clubs (DOC), arbetar redan med att organisera programmet för en unik dag som kommer att ha som sin gemensamma faktor stoltheten att tillhöra Ducati-familjen och att köra motorcykel.

År 2023 färgade 15 000 entusiaster från mer än 50 länder runt om i världen gatorna i sina städer med deras Ducati och Ducati Scrambler.

Datumet att markera i kalendern är den 4 maj, eventet kommer att äga rum hos Ducatis återförsäljare. För att få reda på mer om det lokala initiativet, uppmanas alla Ducatister att kontakta eller besöka sin Ducati-återförsäljare.

"We Ride As One" kan ses som ett slags uppvärmning inför World Ducati Week, och biljetter för att delta i World Ducati Week finns redan tillgängliga på www.ducati.com.