Köp valfritt tillbehör, klädesplagg eller motorcykel från GASGAS under juli månad för din chans att vinna en motorcykel från GASGAS.

Som segrare ges du möjlighet att välja en valfri motorcykelmodell från GASGAS serietillverkade modellprogram, förutom rallyreplikan RX 450F.

För att delta i tävlingen gäller att du måste köpa minst ett valfritt tekniskt tillbehör som helst av GASGAS, klädesplagg eller kanske till och med en motorcykel under juli månad 2024 hos en GASGAS-återförsäljare för din chans att vinna. Observera att det står JULI månad. Och att köpet måste ske genom en officiell GASGAS-återförsäljare.

När du har gjort ditt köp hos en GASGAS-återförsäljare får du en unik kod och en länk till ett enkelt onlineformulär för att fylla i och bekräfta din anmälan. Sedan, i september, kommer GASGAS ta kontakt med en lycklig vinnare som sedan får välja en GASGAS-motorcykel efter eget val (förutom RX 450F).

Förutom att köpa något från din lokala GASGAS-återförsäljare måste du också se till att du följer @gasgas.official och @gasgas.motorsports på Instagram. 

Tävlingsreglerna i korthet:

Gör ett valfritt köp från en officiell GASGAS-återförsäljare (kläder, tillbehör eller motorcykel under juli månad år 2024)

Efter ditt köp kommer återförsäljaren att ge dig en unik kod

Slutför din registrering online med den unika koden

Följ @gasgas.official och @gasgas.motorsports på Instagram

Lycka till!

Mer om tävlingen - LÄNK

Här finns närmaste GASGAS-återförsäljare - LÄNK