Just nu befinner sig Fastbikes.se inne i en period av tämligen många olika projekt och provkörningar. Denna vecka befinner sig Johan Ahlberg på Sardinien för att delta i den hektiska presentationen med provkörning av 2014 års motocross- och enduromodeller från KTM.

Häromdagen provkördes nya CB500X, CRF250M och skotern NSS300 Forza från Honda vid spanska Barcelona. Dessutom sladdade vi omkring med nya BMW R1200GS på hemmaplan, som en uppföljning av den tidigare publicerade provkörningen av modellen i Sydafrika. Och dessförinnan släppte vi lös den erfarne enduro- och Dakar-föraren Kapten Thomas Berglund med R-versionen av KTM 1190 Adventure.

Under sommaren har vi en hel del olika former av reportage och andra projekt planerade, men kanske har du någon idé eller önskan om reportage, provkörning eller annat som du gärna skulle vilja se här på Fastbikes.se. Kommentera gärna i kommentarsfältet, eller skicka ett mejl till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. så ska vi se om vi kan förverkliga din önskan...