Svenska Ducatiklubben bjuder in övriga nordiska intresseorganisationer för Italienska motorcyklar till Anderstorp med bankörning och fest.

Svenska Ducatiklubben bjuder i år in samtliga nordiska Ducatiklubbar och övriga svenska Italienska märkesklubbar(MC) till Anderstorp den 10-11 juli. Det blir två dagar med muller, fart och italiensk passion. Det kommer  bli bankörning, trevliga touringsvängar och trevligt umgänge. Italienska märkeshandlare kommer att finnas på plats. Dessutom kommer det arrangeras en gemensam middag på kvällen onsdagen den 10/7.

Anderstorp Raceway är en motorbana byggd 1968, och som är 4025meter lång. Det har körts bland annat Formel 1 och Roadracing VM på banan. 

Mer information om Anderstorp raceway finns på:
http://sv.wikipedia.org/wiki/Anderstorp_Raceway

http://anderstorpraceway.net

 

För mer information om årsmöte och fest kontakta:

Medlemsansvarig Bjarne Jönsson 0705-173932 Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Ordförande Dalida Bergman 0733-365519 Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Svenska Ducatiklubben
Klubben grundades 1983 och har nu cirka 1800 medlemmar. Klubben uppges växa konstant i takt med att populariteten för Ducati ökar. Klubben är öppen för alla Ducatifrälsta! Svenska Ducatiklubben drivs av ideellt arbetande medlemmar. Klubben har ibland kallats för " Sveriges snabbaste extremistorganisation".