Stöldskydd med GPS-spårning för din motorcykel

På marknaden finns olika elektroniska stöldskydd. NorthTracker Scout är en GPS-tracker som drivs med batterier, och dessutom är utformad för att vara svår att upptäcka. Du kan utföra spårning på karta via smartphone, läsplatta eller dator.

Batteridriften underlättar montage och ger möjlighet att spåra objekt där tillgången till externt batteri inte finns eller är svår att nå. Dessutom riskeras inte att det externa batteriet laddas ur. NorthTrackers inbyggda batteri har en livslängd på ca 3 år, gratis batterier ingår i abonnemanget och skickas till kund vartannat år.

Följ spårning på karta via smartphone, läsplatta eller dator. Via NorthTrackers gratis web-app kan du aktivera din egen position på samma karta för snabb orientering mot objektet. Tjänsten fungerar i hela Europa (36 länder) utan kostnader för roaming. I Sverige sänder spårsändaren över Telia, Tele2 & Telenor för bästa GSM-täckning.

Trackern är helt vattentät & stötsäker. Larm skickas via sms och mejl när gränsen du markerat på kartan bryts. Tjänsten erbjuder försäkringsfördelar, kontakta ditt försäkringsbolag för mer information om rabatter och självriskeliminering.

Spårsändaren ger ett mycket starkt stöldskydd då den är svår att upptäcka genom pejling och annan störningsutrustning. Anledningen till detta är att du med NorthTracker har möjlighet att välja sändintervall. Du kan välja att enheten sänder 1 gång/24h, /12h alt var 5:e min. Enheten kan endast upptäckas då den sänder.

Mer information: www.northtracker.com/

 

Karlströms Motor i Sala saluför NorthTracker Scout: www.karlstrommotor.se

 

Produktbeskrivning

GPS-tracker: NorthTracker Scout

Storlek: 11,8 x 6,95 x 2,68 cm
3 års batteritid dygnsspårning
Ingen installation
Helt vattentät (IPX7)

Ingår

Stöldskydd med larm
Dygn – realtidsspårning
Logg
Webb-app
GSM-täckning i 36 länder
GSM Sverige: Telia, Telenor & Tele2
Svensk support via mejl & telefon