Utforska mer med Husqvarna Motorcycles omfattande utbud av tekniska tillbehör, tillverkade exklusivt för Norden 901. Listan av originaltillbehör inkluderar bagagesystem, förarhjälpmedel och skyddsdelar.

Touratech väskor

Touratech-väskorna på 114 liter är tillverkade av aluminium med silikontätningar.

Sidoväsk-set och bagageväska

Sömlöst integrerad med Norden 901:s estetik, den lättinstallerade sidoväsksatsen och bagageväskan är tillverkade av vattentätt material, och med rullstängningsdesign som ger snabb och smidig åtkomst till prylarna i väskorna.

Ergo Rider's Seat och Ergo Pillion Seat

Ergo Rider’s Seat och Ergo Pillion Seat förhöjer komforten för både förare och passagerare, där eluppvärmningen erbjuder tre lättvalbara temperaturinställningar.

Uppvärmda styrgrepp

Som ett komplement till Ergo Rider's Seat och Ergo Pillion Seat, är Heated Grip Kit ett annat viktigt tekniskt tillbehör för kyligare kördagar. Värmenivån hos de eluppvärmda styrgreppen regleras via en brytare på styret och erbjuder fyra värmeinställningar.

Akrapovič "Slip-on Line"

Akrapovič "Slip-on Line" är tillverkat av titan, och erbjuder en betydande viktminskning jämfört med standardsystemet. Komplett med två skyddande värmesköldar, producerar systemet ett sportigt ljud samtidigt som det övergripande utseendet är direkt inspirerat av Husqvarna Factory Racings rallymaskiner.

Sänkningssats

För kortare förare eller de som enbart fokuserar på landsvägskörning, innehåller sänkningssatsen alla komponenter som krävs för att sänka sitthöjden hos Norden 901. Sänkningssatsen är utformad för att erbjuda oförändrad kördynamik och ger en 22 mm lägre sitthöjd än standard.

Spoiler för vindruta

Spoilern erbjuder förbättrat skydd mot vind och minskar eventuell belastning på nackmusklerna. Speciellt effektiv under längre dagar i sadeln, kan spoilern installeras på några minuter.

Skydd

Motorskyddsgallret är designat för utmanande terrängförhållanden och ger ett utökat skydd av den ursprungliga hasplåten för att förhindra att lera byggs upp runt avgasröret, vilket säkerställer optimala motortemperaturer hela tiden. Extraljusskyddet och strålkastarskyddet är lätta att montera och erbjuder effektivt skydd mot stenskott.

Husqvarna Norden 901 och medföljande kompletta utbud av tekniska tillbehör finner du hos auktoriserade Husqvarna Motorcycles-återförsäljare.

Reportage: Husqvarna Norden 901 -2022 - PROVKÖRD