Inför 2022 års racingsäsong meddelar GASGAS Scandinavia att racingteamet utsökas med fler förare och där teamet i år kommer att ställa upp i ytterligare två grenar.

- Det var dags att ta ytterligare ett steg framåt med Team GASGAS Scandinavia. Under 2021 hade vi stora framgångar med SM-guld inom både Trial och Supermoto, nu breddar vi vårt program och det ska bli kul att även ta klivet in på cross- och endurobanorna, säger Peter Johansson, racingansvarig på GASGAS Scandinavia.

2022 års Team GASGAS Scandinavia

Regerande svenska mästaren i Supermoto, Hampus Gustafsson, blir kvar i teamet på sin MC 450F. Gustafsson spenderar försäsongen i Spanien med träning och tester inför första racet som går i april i Italien.

Noel Johansson, regerande svensk juniormästare i Trial, kliver 2022 upp till seniorklassen, nu på en TXT RACING 300. Inom Trial utökar GASGAS i år med ytterligare en förare, norrmannen Sondre Holvik. Hovik, som under 2022 kommer fokusera främst på norska mästerskapen.

Rikard Hansson kliver in för att representera teamet i endurospåren, främst med inriktning på långlopp. Hanssons säsong startar i USA där han deltar i säsongens fyra första GNCC-tävlingarna innan han återvänder till Sverige för att köra de svenska långloppen.

Ytterligare ett nytillskott i teamet är motocrossföraren Magnus Gregersen på MC 125. Gregersens huvudfokus under 2022 blir att försvara titeln som dansk mästare från 2021, men han har även höga målsättningar för sitt deltagande i ADAC MX MASTER och det svenska 125 U17-mästerskapet.