Connectivity Unit Offroad (CUO) och Ride Husqvarna Motorcycles-appen kombineras för att hjälpa förare att anpassa och finjustera sina offroadmaskiner.  CUO är nu tillgänglig globalt och kan monteras på 2022-2024 FC 250 och FC 450 Rockstar Edition-modeller, 2023-2024 FC 250, FC 350 och FC 450 4-takts motocrossmodeller, såväl som 2023-20204 FX och FX 450 cross country-maskiner.

Ride Husqvarna Motorcycles-appen är tillgänglig via gratis nedladdning och när den väl har parats med CUO kan förare skapa och spara flera motormappar och fjädringsinställningar för användning på alla typer av banor.

Genom att ladda ner den kostnadsfria Ride Husqvarna Motorcycles-appen får förare omedelbar tillgång till fjädringsfunktionen som erbjuder en intuitiv guide för att ställa in SAG, samt föreslå fjädringsrekommendationer baserat på deras vikt och banförhållandena. Inställningarna sparas i ett virtuellt garage i appen för framtida referens där förare också kan komma åt sin instruktionsbok. Utöver det kan en personlig profil skapas där modersmål och föredragna återförsäljare kan väljas.

Connectivity Unit Offroad 2

Att installera CUO och para den med Ride Husqvarna Motorcycles-appen öppnar upp ett omfattande utbud av anpassningsalternativ för förare att förfina och förbättra sin maskins prestanda på banan. Förare kan skapa och finjustera flera motormappar för att passa olika terräng och personliga förar-önskemål.

Connectivity Unit Offroad

Genom att lägga till en GPS-sensor registreras varje varv av varje körpass på banan och i Rider-delen av appen, som drivs av LITPro, kan förare granska sin prestanda på banan och se en detaljerad analys på hur deras maskin körs.

Efter en introduktion av CUO hos 2024 års FC 250 och FC 450 Rockstar Edition-modellerna är Husqvarna Motorcycles nu stolta över att kunna erbjuda den banbrytande komponenten till ännu fler förare. CUO, tillsammans med Ride Husqvarna Motorcycles-appen, som låter alla tävlande njuta av personlig anpassning av sin maskin, upptäcka hur man ställer in den korrekt och bli en mycket skickligare och snabbare förare.

Connectivity Unit Offroad är tillgänglig genom auktoriserade Husqvarna Motorcycles-återförsäljare, medan Ride Husqvarna Motorcycles-appen kan laddas ner från Apple App Store och Google Playstore. 

Lär dig mer om Ride Husqvarna Motorcycles-appen [HÄR]