Elliot Gröndahl stuntar med KTM 690 Duke R

Förra veckan blev det klart att KTM Scandinavia inleder ett samarbete med den svenska stuntföraren Elliot Gröndahl. Under 2013 kommer Elliot att sladda omkring med en KTM 690 Duke R.


- Elliot är en cool kille med rätt attityd och det är jättekul att han blivit en del av KTM-familjen, säger Anders Sarbäcken, VD för KTM Scandinavia.


Elliot, som länge har hållit på med stunt, köpte vid femton års ålder sin första stuntmoped. Sedan dess har intresset för motorcyklar vuxit sig starkare och i sommar kommer han att utföra stunt på en helt ny KTM 690 Duke R.


- Det är som att en dröm går i uppfyllelse! Jag har kollat på andra märken men KTM är ett roligt och spännande varumärke och jag fastnade direkt för deras Duke. KTM 690 Duke R kan liknas vid ett mellanting mellan sporthoj och supermotard och den passar perfekt för stuntkörning, påpekar en glad Elliot.


- När vi fick reda på att Elliot var intresserad var valet givet. KTM 690 Duke R är cool, ungdomlig och sportig och passar Elliot och hans personlighet perfekt, säger Anders Sarbäcken.


Elliot och hans Duke kommer att vara ett spännande inslag på några av KTM Scandinavia aktivititeter men kommer även att dyka upp på övriga aktiviteter runt om i landet i sommar så håll utkik efter denna duo!