Den ultimata hyllningen till den ikoniska Red Bull Erzbergrodeo, specialutgåvan KTM 300 EXC TPI ERZBERGRODEO. Med en mängd raceutvecklade delar som standard och för 2022 med ett speciellt Red Bull Erzbergrodeo grafiskt kit är den skapt för att ta sig fram genom den tuffaste terrängen.

KTMs förhållande till den världskända Red Bull Erzbergrodeo sträcker sig redan några decennier. Denna långa och framgångsrika historia dateras till tävlingens start 1995. En tävling som resulterat i inte mindre än 16 KTM-segrar sedan dess.

2022-versionen av bränsleinsprutade KTM 300 EXC TPI som utgångspunkt, är KTM 300 EXC TPI ERZBERGRODEO modellen för dig som vill ha extra allt, där KTM 300 EXC TPI ERZBERGRODEO är speciellt byggd för att ta sig an den tuffaste terrängen över hela världen.

2022 års KTM 300 EXC TPI ERZBERGRODEO har en lång lista med speciella skyddsdelar, inklusive heltäckande handskydd, kopplingsslavcylinderskydd, en robust hasplåt, bromsskydd och kylarskydd.

2022 års KTM 300 EXC TPI ERZBERGRODEO kommer också med factory-hjul med orange-anodiserade nav, enduro-specifika dragremmar, kylfläkt, mappningsomkopplare, CNC-bearbetade gaffelkronor, ett factory-sadelöverdrag som erbjuder bättre grepp och ramen i orange för extra racing-touch.

Snabba fakta - 2022 års KTM 300 EXC TPI ERZBERGRODEO

// Special Red Bull Erzbergrodeo-grafik

// Ram i racing orange

// Factory-hjul med anodiserade nav

// METZELER 6 DAYS EXTREME mjuk däckuppsättning

// Heltäckande, kraftiga handskydd

// Kylfläkt & kylarskydd

// CNC-bearbetade gaffelkronor

// Factory-sadel & lättvikts hasplåt

// Extra robust kedjestyrare

// SUPERSPROX STEALTH bakdrev

// Kopplings-slavcylinder-skydd & orange oljeplugg

// Främre och bakre dragremmar

// Frambromsskydd

// Solid bakre bromsskiva och skydd

// Bakre bromsskyddsvajer

// Omkopplare för motormappar